„Врабчета”
по терасите накацали,
с цигара,
втренчени в нощта,
сами
сред светлината на терасата,
но заедно
във тъмнината на ноща.
Силуети,
на души подхвърлени,
по закон човешки
или по каприза на съдба,
накацали
по терасите изгарят
нощта си,
заедно с цигарата.
© Лордли Милордов Все права защищены