4 сент. 2006 г., 20:18

Нощта 

  Поэзия
632 0 7

 

 

Нощта косите си разплита

,
с дъха си запали всичките звезди.
Луната е кристално огледало,
в което виждам влюбени очи.
Ако можех за миг да ги целуна,
да прошепна най- нежните слова.
На дланите ми успокоена, ще заспи нощта.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??