21 окт. 2012 г., 11:35

Нова гавра с Левски 

  Поэзия » Гражданская
395 0 0

С Левски се гаврят роми.

Май забравиха за катунишките погроми.

Нямаме нищо против етническата толерантност,

но си държим на нашата националност.

Нека има етнически мир,

но не и подигравки с тези символи безспир.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??