2 янв. 2013 г., 10:53

Нова Година 

  Поэзия » Для детей
411 0 0


Баница с късмети има,

всеки по парче си взима.

На мен се падна здраве,

хайде на всички: "Наздраве!"

В Новогодишната нощ-

точно в полунощ,

ще настъпи Нова година,

жалко,че имам ангина!

                                                 Ето - започва зарята -

тича на прозореца и дъщерята.

Гърми се с пиратки и ракети -

те са в различни пакети.

Въздухът трепери от шум -

бум,бум,бум!

 

 

© София Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??