Бял гълъб си, на рамото ми кацнал...
Четеш ми мислите, по детски ме разнежваш.
Невинно носиш любовта, онази
от светове Божествено-неземни...
Приканваш ме със тебе да политна
към Новата Земя със Нови хора
и време е всеобщата молитва
да огласи неистово простора...
Сега сме двама, гълъбе мой, бели,
но утре ще сме много, зная...
В единството си с вяра окрилени,
ще върнем на Земята Рая!
© Сиси Все права защищены
Чудесно.Поздравления!