11 апр. 2012 г., 10:17

Ново 

  Поэзия
275 0 1

Новото прегръщам -

не харесвам

и не искам.

То боде

и драска,

грубо ми е

като маска.

Няма връщане назад.

Ме харесва

и ме иска.

Точно то ли?

Точно то!

Нищо, че боли.

Нищо, че гърми.

После слънце

ще изгрее.

После всички

ще се смеем...

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??