14 нояб. 2012 г., 12:19

Някой ден 

  Поэзия » Любовная
825 0 1

Някой ден, знам, ще те срещна, 

няма как да се разминем със теб, 

може би ще е в късната есен, 

може би ще е в пролетен ден. 

Някой ден в тиха смълчаност

ще се докосна до свят от мечти. 

Някой ден в искрени мигове

ще надникна в твоите очи. 

Някой ден в шеметни мигове

ще прелетя над безброй небеса. 

И ще пия до насита любов 

от светлите извори на твойта душа. 

Някой ден, знам, ще те срещна, 

няма как да се разминем със теб, 

може би ще е в жаркото лято, 

може би ще е в най-зимния ден.

© Андрей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??