25 нояб. 2009 г., 22:17

Няколко метра 

  Поэзия » Любовная
567 0 1

 Пред мен отново ти -
розови мечти,
шепа прах,
облаци бели.
Къде си ти?
Пред черно бяла рамка -
твоят силует...
усещам те,
обичам те...
Какъв късмет -
празен билет
за нов ред.
Идваш ли?
Сънувам ли?

 

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??