23 июн. 2010 г., 23:13

Някъде има! 

  Поэзия » Другая
604 0 0

Някъде има човек,
когото искам да видя.
Някъде има очи,
които искам  
да погледна.
Някъде има ръце,
които искам да хвана.
Някъде има ръка,
която искам да хвана.
Някъде има ръка,
която искам да целуна и да простя!
Някъде има лице,
което искам 
да докосна.
Някъде има уста,
които искам
да целуна.
Някъде има телце,
което искам 
да прегърна.
Някъде има човек,
който ми липсва.
Някъде има!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??