11 окт. 2009 г., 21:24

Някъде там 

  Поэзия » Любовная
580 0 1

Любима моя, 
ако знаеш
как ме боли.
Боли ме, 
че те няма
през дългите
дни.
Когато стъмва се,
пред мен си
ти.
В съня си
целувам те
чак до зори.
Обичам те.
Знаеш това,
запомни.

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??