17 февр. 2011 г., 20:53  

Няма да спра да те обичам... 

  Поэзия » Любовная
1814 0 1

И след раздялата не спрях да те обичам...
и няма никога да спра.
По бузите ми пак сълзи се стичат.
За мен оставаш си най-важен на света.

И колкото и време да измине,
без теб сама ще  бъда на света.
Върни се, моля те, и прегърни ме!
Стопли с любов замръзналата ми душа!

Със тебе времето замираше,
в ръцете ти топях се бавно аз,
а сърцето в мене лудо биеше...
Хмм... пак потъвам в спомени за "нас".

Бих дала всичко да съм пак със теб -
отказвам се от въздух и вода.
Ела, стопли сърцето ми, обвито в лед,
дари ме пак със твойта топлина...

 

 

 

     на едно момче, което много обичам...


© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??