22 дек. 2007 г., 10:57

Няма да съм там 

  Поэзия » Любовная
643 0 23
 

Ще те примамват хиляди посоки,
ще търсиш верен път и брод,
ще имаш много изпитания в живота,
ще ти трудно и така до гроб.

Ще срещаш хора много и различни,
едни от тях ще тръгнат с теб,
със други ще се радваш и обичаш,
или ще мразиш ден след ден.

Животът ти така ще преминава -
ще остареш, може би не сам,
а мен дали ще можеш да забравиш,
защото няма да съм там...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??