21 мар. 2005 г., 16:48

Няма да я бъде тая 

  Поэзия
942 0 4
Няма да ме вържеш тук
като бездомно псе.
Не,няма да я бъде тая!
Остави ме Дявола те взел,
остави ме поне да помечтая...
..че не си ми господар,
че душата ми неще е твоя..
Разбери ме..
Няма да я бъде тая!
Дори и ден и нощ да те желая,
все някога ще те забравя!

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??