1 июл. 2006 г., 21:37

"Няма втори шианс" 

  Поэзия
661 0 1

"Няма втори шанс,                                   Онази вечер ще опиша
няма ни една врата,
която да се притвори
и да каже ми "ела"...
Срещнах те случайно-
така се случва в любовта,
но не онази с фалш и с лъжа,
а истинската- силната!
Търсеше ти някой,
аз търсех май,че теб?!
 Най-добре се получава
спонтанно,когато  става.
Предложи ми една разходка,
по-късно аз се съгласих.
Стигнахме до плажа,
аз до теб се приближих!
Ти ме гушна нежно,
аз ти казах "спри".
Погледна ме с мъка лека
каза ми "ти се отпусни".
Имах някого до себе си-
не исках да го нараня,
но колелото се върти,
а кръговрата си върви!
Аз го нараних-
ти пък мен наказа.
В огън да горя,
в огън неогаснал.


 

© Калина Дренчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Калина, като фолк-парче ми звучи.
    Оправи заглавието - сгрешено е.
    Не ти поставям оценка.
    Поздрави от мен.
Предложения
: ??:??