14 февр. 2009 г., 21:06

Няма значение (песничка) 

  Поэзия » Другая
477 0 0

Какво значение има,

че не зачиташ дребните неща,

че виждаш земята като точка

и не можеш себе си.

 

                    Във малка къща, в малък град

                    живее смисълът на живота.

                    Иди при него и го помоли

                    да ти каже една голяма лъжа.

 

© Александър Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??