6 янв. 2015 г., 23:39  

Помни ме, добро момиче! 

  Поэзия » Любовная
377 0 0

Помни ме, добро момиче,

ще те помня аз докрай!

Аз все още теб обичам,

моля те - мир ми дай!

 

О, ангел, прогони тъмнината,

животът без теб е тъжен, сив,

че прекрасно цвете е жената,

ела при мен в миг щастлив!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??