14 сент. 2023 г., 10:53

Обич 

  Поэзия
109 0 0

Какво ми направи,

че да се влюбя толкова

силно в теб.

Не ме интерисува

какво мислят другите.

Забрави за тях, целуни

и докосни ме. Знам, че

много ни е трудно, но 

знай едно, обичам те

истински. Не ме 

интерисува какво

става, просто ме целуни 

и прегърни.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??