24 нояб. 2007 г., 08:42

Обич 

  Поэзия
574 0 10
Обич

Една топла майчина милувка
за миг прогонва от сърцето ни страха.
Мила дума и една целувка
погубват с обич всяка мъничка сълза.
Вълшебница е!
С обич ни лекува, напътства ни
със малка светлинка в нощта.
Страхува се и тя,
но в нея има вечна сила -
обичта към нейните деца.
А тя е безгранична и неповторима,
най-истинската обич на света!
Една божествена благословия,
навек огряла нашите сърца!

P.S. Посвещавам го на най-скъпия и близкия на сърцето ми човек.
Мамо, написах го с цялата си любов и признателност!

© Истинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??