Обичам те и нищо друго няма значение...
Еквивалент на моята обич ти не търси!
Не ще го намериш ни в думи, ни в цифри, ни в другата,
която до теб ще стои.
Обичам те! Това мое състояние просто ти приеми.
Не очаквам от теб ни обич, ни споделени чувства...
Постой ти тихо до мен
и по пътя си сам продължи!
Грешно ще е да искам още нещо от тебе,
грешно ще е да те въвличам там...
гдето изходи няма...
Но бих те помолила само едно:
Ти вярвай, че в този живот
няма щастие за мен по-голямо
от това да се облегна на твоето рамо...
FONY
© Fony Все права защищены