27 июн. 2021 г., 07:33

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
275 0 0

Аз съм твой, бъди ти моя!
Животът ми без теб какво е!
Сърцето ми ти принадлежи,
не го карай с болка да кърви!

 

Остани, ще бъдеш моята кралица!
Без криле, ще бъдеш като птица!
Замаяна ще си от щастие и радост!
Ще запазя вечно твойта младост!

 

С теб се прераждам отново!
С теб чувствата ми са без слово!
Не намирам думи да ги изкажа,
но искам, мога да ги покажа!

 

Желая ръката ми да те докосва!
Желая те, каквото и да ми коства!
Желая винаги да те обичам!
За вярност в клетва се обричам!

 

В сърцето си винаги ще те нося!
Дори да е като сърце на просяк!
Дори и да не ме обикнеш ти
и да съм безчувствен труп дори!

© Васил Зарев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??