3 февр. 2007 г., 13:54

Обичай ме! 

  Поэзия
820 0 4
Не искам обич насила,
не искам откраднати ласки.
Не искам и болка да свива
сърцето ми силно и властно.

Обичай ме истински, силно,
защото само ти можеш така.
Не искам с последното сбогом
да кипне омраза в кръвта.

И знам че е трудно...не може,
там дето е тляла любов
приятелство искрено, Боже!
да бъде последния зов.

© Цвета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??