Обичай ме,
каквато съм - такава!
Не казвам, че е лесно,
знам...
с такъв инат е трудно да се справиш,
но без него няма да съм Аз.
Обичай ме,
когато съм сърдита,
понякога и безпричинно да е то
или когато се развикам
за нещо малко, незначително.
Обичай ме,
когато съм щастлива,
от усмивката на наш'та дъщеря
или когато от умора пак заспивам,
сгушена на твоята ръка.
Обичай ме,
когато съм пленена
от калинка върху рамото ми пролетта
или когато тихо в мене стене
за бавно чезнеща дъга.
Обичай ме,
каквато съм - такава!
Ще видиш, че си струва,
знам...
с любов душата ти ще сгрявам
и като светлина ще остана вечно там!
Обичай ме...
Каквато съм - такава!
04.07.2009 г.
© Емануела Все права защищены