29 июн. 2008 г., 19:16

Обичай ме такава, каквато съм 

  Поэзия » Любовная
2070 0 2
Обичай ме такава, каквато съм,
защото друга няма да съм аз,
защото всичко друго ще е сън,
потънало в безличен мраз.

Без скъпи рокли, без одежди,
гола ще съм тук, за теб.
Разкривам своите надежди,
твоя ще съм, без обет.

Без прическа ще съм, и без грим
да ме познаеш както някога.
Това е миг необясним -
как ти познаваше ме всякога.

А днес съм просто непозната,
тръгнала по своя странен път.
Гола съм, с надежда простовата -
да ме познаеш пак наяве, не насън.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • стихотворение, което само жена би могла да напише. красотата на искрената любов ме трогна!
  • Да живеят искреността и истината!!!!Дано всени научи значението им и колко са ценни!!!!Браво!!!
Предложения
: ??:??