14 мар. 2007 г., 11:43

Обичал ли си ме? 

  Поэзия
885 1 1

Обичал ли си ме?

 

Винаги съм се питала

обичал ли си ме ти?

Винаги ще питам това,

на сериозно ли ме взимаш?

 

Винаги съм се питала,

защото за мен са твърде важни,

за теб не знам дали са.

Мисля, че трябва да са.

 

Обичал ли си ме някога?

Обичал ли си ме изобщо?

Изпитвал ли си нещо повече

от удоволствие с мен,

а може би и това не е достигнало до теб?!?

 

Обичал ли си ме?

Умирал ли си за мен?

Искал ли си ме?

Сериозно ми кажи, моля те.

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хареса ми браво при мен е нещо подобно май за туй ми хареса
Предложения
: ??:??