1 июл. 2007 г., 08:42

Обичам те 

  Поэзия
589 0 1



Обичам те, когато ме поглеждаш,
замислен в нашата вина.
Очите си, когато свеждаш,
изпълнен с кротка тишина.


Обичам те, когато искаш
безброй целувки да дариш,
ръцете ми, когато стискаш,
звездите искаш да свалиш.


Обичам те, когато бързаш,
към моя свят си устремен,
когато тайните ми пак пробуждаш,
в желанието да си с мен.


Обичам те, когато скиташ
безмълвно в моите очи,
когато искаш да изпиташ
страданието на моите сълзи.


Обичам те, когато страдаш,
от тъгата ми си покорен,
когато пак до мен присядаш
до болка уморен.


Ще те обичам както никога,
готова всичко да ти дам.
Ще те обичам както винаги,
защото ти си моят плам.

 

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??