25 окт. 2008 г., 09:30

Обичам те 

  Поэзия
659 0 3
 

Обичам те, когато си замислена и тъжна

и искам мислите ти да отгатна.

Обичам ти лицето нежно, очите,

ръцете малки искам да целувам.

Обичам те, когато отпивам глътка вино

и очи затварям да си те представя...

Обичам те, обичам те, обичам те -

„Не ми го казвай, моля те, не ми го казвай,

че искаш ти живота ми спокоен да погубиш..."

Аз те чакам толкова отдавна,

направих толкова компромиси,

раздадох толкова от себе си,

защо те има чак сега, какво да правя...

Как да те обичам, когато съдбата държи

в ръцете си толкова „не"...

Обичам те, обичам те, обичам те -

„Не ми го казвай, моля те, не ми го казвай,

защото тази наша тайна сърцето ми изгаря..."

Защо те има чак сега, какво да правя,

Обичам те...

© Богдан Велков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??