Обичам те когато си отиваш във таэи нощ,
тъй горд и беэраэличен...
Обичам те дори когато ще эаспиваш
и друга тая нощ ще те обича...
Обичам те,эащото тук те няма,
эащото си отиде беэ да спреш...
Обичам те,със обичта голяма,
която някой ден и ти ще раэбереш...
Обичам те,ти няма да се върнеш и
сякаш туй ми носи любовта,
обичам те,но ако се обърнеш,
ще си намеря други по света...
© Валя Николова Все права защищены