30 окт. 2015 г., 09:37

Обичам те! 

  Поэзия » Другая
389 0 0

Обичам те… И Ти отдавам слава.

Да следвам Твоя път не ми тежи.

Получих прошка без да заслужавам,

превърна в радост моите сълзи.

 

Обичам те… В нозете Ти стаена

безмълвно се насищам с доброта.

Оглеждам се напълно променена

и сякаш по-красив е днес света.

 

Обичам те… Докосвам плахо

прободената Ти ръка с копнеж –

да хванеш здраво мойте длани

и сигурност да ми дадеш.

 

Обичам те… И милвам с поглед

сияещото от любов лице.

Благодаря, че в Него виждам

покой за моето сърце.

 

Обичам те… Уверено се вглеждам

напред – където казваш да вървя.

Благословение от Теб получих

за сила, мъдрост, свобода.

 

Обичам те… Обич получих

когато трябваше да ме презреш.

Христе, от Тебе се научих:

Преди да искаш, трябва да дадеш!

© Галина Пенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??