17 окт. 2008 г., 00:09

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
786 0 1
           
                ОБИЧАМ ТЕ

 
Не наричай ме обич щастлива -
  щастието винаги бяга ми.
  Не наричай ме пролет игрива -
  "земна" повече сякаш приляга ми.

 И не тичай след мене тревожен -
 ще изчезна за миг от съдбата ти!
 Ще направя деня невъзможен,
 ще открадна навеки душата ти!

 И недей да си мислиш, че имаш ме -
 най-щастлива съм да съм ничия!
 Но за мен, ако плачат очите ти,
 знай, ще ти кажа "Обичам те"...

© Дияна Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??