2 дек. 2020 г., 09:36

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
363 0 0

Най-накрая чух думичка една,

заветното обичам те от любимата жена.

Ти направи ме щастлив, безкрайно на света.

Не мога да повярвам още, че случи се това.

Обичам те разбира се и аз

и се радвам какво се случва между нас.


 

Двама влюбени един във друг,

вече не представят си живота един без друг.

Колкото и тежък да е бил със теб живота запомни, че който истински ще те обича няма да те нарани.

Казва ли са хората това, че любовта щяла да спаси света.

Проумях го чак сега,

след като я чух от теб думата една,

обичам те завинаги 

и никой няма да го промени това.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??