4 окт. 2020 г., 07:50

Обичам те завинаги 

  Поэзия » Любовная
241 0 0

Получих от съдбата подарък най голям.

Момичето мечта за да не остана сам самичък на света.

Тя си ми е мойто малко сладко пухи и за мен си е единствената на света.

Когато я погледнах, времето внезапно спря.

От тогава си мечтая живота си със нейния да споделя.

Навярно мисли си и тя така, че за нея  съм човека, накарал я да вярва в любовта?

Тя накара ме да се почувствам значим, обичан и ценен.

Точно за това избрах я нея защото искам вечно да е с мен.

Сърцето ми не знаеше преди, какво е то това любов, но от както го докосна ти разбра, че чувствата към теб никой не ще ги промени.

Момичето на моите мечти си ти, а аз съм твоят принц.

Със дракон бих се борил аз дори, само за да ме обичаш разбери.

Живея на света само заради това, да ти покажа колко те обичам и да повярваш в любовта.

Никога не бих отказал се от теб, ето виж ме само, дори превърнах се в поет.

Накрая ще почувстваш онова, което ще накара сърцето ти да бие лудо и без него няма да поискаш да останеш защото аз за теб ще съм единствен на света.

Сигурно ще мине време, за да мога аз да го докажа, но със сигурност ще трябва да го кажа, ОБИЧАМ ТЕ ЗАВИНАГИ това ще трябва да докажа. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??