1 апр. 2014 г., 15:23  

Обичта е обет 

  Поэзия » Другая
477 0 2

Обичта е като дете.
Вечно в наивност

подкрепя делата ти

и чисто се радва.

Верността на сърце,

човечна противност

на слепите мразещи

и бистро те грабва.

 

В любовта се поражда.

Дори изоставена

милее завинаги

и тя е константа.

В самота дава и ражда.

Гори неподправена,

в спрелите мигове

остава безкрайна.

 

Обичта е обет.
Душевно деление

в позитивната скала

на чувствата.

Здравината на лед.
Безмерно влечение.

Последната диря

на стъпките...

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??