1 янв. 2008 г., 16:37

Обречена 

  Поэзия » Любовная
902 1 12
 

Не гореше, не горях -

Огън пламна, но в краката ни.

Всичко пепел е и прах

от любов, дори не светила.

 

Не рискува, не посмях -

пътят ни на две разсечен е.

Всичко пепел е и прах

от ласките, на студ обречени.

 

И мълчеше, и мълчах -

словото помежду нас излишно е.

Всичко пепел е и прах

от думи, нивга неизричани.

 

Не помръдна, аз стоях -

а очите тайните си смесиха.

Всичко пепел е и прах

от истини, с лъжа посечени.

 

Не забрави, помня аз

късче от нирвана нечия.

Няма огън, няма страст -

просто съм на теб  обречена.

 

ЩАСТЛИВА НОВА 2008 ГОДИНА, ПРИЯТЕЛИ

© Калина Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??