6 июн. 2014 г., 21:23  

Объркване 

  Поэзия » Другая
410 0 0

Свободата е химера
в свят от ужас и разврат,
а жената е приемна,
а креватът твой халат.
На разпродажба днеска
сложена плътта и странно,
даже смешно да
потърсиш любовта...
За нормално е прието
да си страстен и жесток,
да отричаш всяка нежност
и отричайки я,
да отричаш Бог.
Не забравяй, че за кратко
си в този си живот,
после точка малка
ще потърсиш нова плът,
но отпечатък матов
носиш в себе си отвъд,
всичко крие се в душата,
не във тялото - костюм.
Вярвай и търси, вредата
прогони от своя сън... 

© СофШу Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??