8 апр. 2016 г., 09:30

Очакването 

  Поэзия » Любовная
274 0 9

Нещо без име,
нещо без глас,
В безвремие време,
ти - мое аз. 
Сребърен дъжд от сълзи...
и звезди,
назаем мечти. 
Очакването още колко 
може да боли. 


 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??