Цветята шепнат приказка красива,
а в нея се усмихваш ти!
Във цветовете има обич жива,
донесла обич, болка и мечти.
Цветята – цветна приказка вълшебна!
А в нея твоите очи!
Погледна ли ги, всичко се променя
и очаровано трепти.
И над цветята облакът се смее,
защото са красиви те,
а слънчевият лъч така желае
да ги обича от сърце.
Нетрайни са, но в пролетта прекрасна
отново носят любовта
и в аромата им е скрита тайна,
която ще ти ти подаря!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены