6 сент. 2009 г., 10:13

Очите ми 

  Поэзия
550 0 2

Очите ми са:

Чистотата

от добрата ми любов.

Дадеността да те обичам,

за да си незабравим.

Смисълът, свободата и вечността

на обичта ми с любовта да дишат

въздухa-вълшебство със сърцето ми,

за да ми показваш любовта си със светлина,

топлина съвършена.

Политам с емоция от щастие

в присъствието на човека в теб

и на обичта ти за мен.

 

                                                                                                         Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??