Очите ти - едно море!
Сънувах твоите очи, а те искрят така прекрасно - като морето, обляно в слънце.
Поглеждам. Твоя поглед срещам -
две очи, изпълнени със синева.
Искрено близо до мен те усещам,
обичам дъха на любовта -
солен аромат на твоето синьо море.
Ще придам привкус зелен
в твоите сини, солени вълни.
Само спри се, ела до мен,
позволи ми да потъна в очите ти сини...
© Ваня Все права защищены