18 янв. 2012 г., 23:20

Огледало във лъжа 

  Поэзия » Любовная
813 0 0


Оглеждайки се в тъмен мрак,

аз виждам не това, което искам.

Оглеждайки се в огледало,

залъгвам себе си и вас.

 

Облак тъмен над мен виси,

бурни светкавици таи,

чака май да види мен

в перфектното ми отражение.

 

Но дали е истина, не зная,

иска ми се да го вярвам,

очите ми да не ме лъжат,

да знам поне, че ти си тук.

© Александър Койчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??