12 мая 2005 г., 11:21

Огнена любов 

  Поэзия
866 0 0
Приятели ний бяхме най-добри,
но съдбата друго за нас реши.
Поглеждаш ме и питаш с очи
"Какво помежду ни се промени?"

Искрица пламна бързо между нас,
разпали се и бързо ни помете
и в огъня на наш'та луда страст
сърцата си ний изгорихме.

Любов в очите ми видя
и страх в миг те облада,
но знай - не ще те нараня,
дори сама да изгоря.

Всеки ден напук ми правиш ти,
към друга гледаш с пламнали очи -
да забравя, зная, искаш ти,
че любовта между нас гори!

6 март 2000 година

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??