12 янв. 2008 г., 16:31

Огнена зима 

  Поэзия » Другая
1291 0 8
 

Огнена зима

 

 

Безкрайна, бяла, зимна тишина,

разбудена от жарка клада.

Гори на нея моята душа,

щастлива, влюбена и млада.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??