29 сент. 2018 г., 01:14

Огради 

  Поэзия » Любовная
449 0 2

 

Къде е границата, питам..
за обичане?
Къде е краят, питам......
за да знам!
Ранена като птица, неотлитнала,
от топлата ти, незавидна длан ...
Къде да спра,
да не обичам вече?
Къде да кажа край?
.. и да замре...
Това изгарящо живота ми обичане,
дали без болка, тихо ще умре...
Къде е границата?
Моля! Начертай я!
Да не преминавам
и да знам - дотук!
Къде да спра?
Това обичане омайно,
до мене крачи, все напук.
И утре пак ще те обичам,
и утре пак ще съм до теб!
Ранена птица, в дланите ти стихнала,
дали без обич, тихо ще умре...

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??