11 авг. 2022 г., 11:15

Океан от облаци 

  Поэзия » Свободный стих
294 0 0

Румени облачни състояния.

Места пълни с мъгли и звездни сияния.

Гледки, провокиращи различни желания. Дъждове и последващи ухания,

навлизаш в нови хоризонти и чудеса

с различни названия.

Потапяш се в природния океан

сътворен от избрания.

Губиш посока, намираш се в непознати обитания. Изгубен в нейните дълбочини, цветове и форми с многообразни преобразувания, човек вдъхновява се и забравя за света и своите терзания.

Глътка въздух на височини рядко неотъпквани от краката на човешките създания,

ще преобрази ума и сърцето на богоизбрания.

И убеден съм, че ще остави следа в съзнанието на различни култури и народи, пръснати из света с души предразположени към Ада и Рая,

ако той реши се да стигне до тайните облачни и подобни висоти до края!

 

© Арт Оуен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??