15 янв. 2022 г., 08:22

Октомври 

  Поэзия » Другая
191 0 0

Небето беше в мрак. И заваля.

Октомври зъзне вече в своя болка.

Асфалтът е покрит сега в листа,

а споменът посърна в твоя поглед.

А спомен плах угасна тихо в дъжд,

откакто гасне все със обич лято.

И вятър с дъх фучи в безкрай от скръб,

но не връща светлина във теб обратно.

© Васил Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??