20 февр. 2015 г., 22:40

Ол инклузив 

  Поэзия » Юмористическая
387 0 2

Отивам на почивка Ол инклузив,

ще ям, ще пия цели седем дни,

каква романтика, и таз година,

ще се закръглям до зори.

 

Ще пийвам винце, бира, лимонада,

ще хапвам мръвки, може и кайма,

а пък десертът страшно ми допада,

това е то почивката - Ура!

 

© Кирил Кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??