20 февр. 2022 г., 15:36

Омразата 

  Поэзия » Другая
226 0 0

Каква е тая силна омраза,

казано е ближния да се обича,

но с делата ви се доказа,

че тази ценност се отрича.

 

Раздразнение, завист, злоба

терзаят на хората душите

и така си карате чак до гроба,

но така човешкото рушите.

 

Дяволът радва се на туй,

защото ще ви погуби така,

затуй, човече грешен, чуй -

подай ти на другия ръка!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??