20 авг. 2010 г., 22:12

Омръзна ми! 

  Поэзия
612 0 2

Върни се, моля те, върни се, излъжи ме!
Нуждая се поне от твоите лъжи!
За пореден път глупачка направи ме,
една нощ с мен бъди и си върви!

Със сърцето ми отново подиграй се,
да те намрази то от днес завинаги,
нарани ме, хайде, постарай се,
да изплача и последните сълзи!

В мен място за надежда не остана!
Поредният лъжец - ОТИВАЙ СИ!
Омръзна ми да бъда нежелана,
омръзна ми от болка и сълзи!

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??