23 окт. 2009 г., 00:17

Онзи миг 

  Поэзия » Любовная
743 0 1

Погледнах те в очите онзи миг,
погледнах те - душата ти видях,
не чу и моя таен вик
на влюбено туптящо  сърце.

Ти галеше ме с поглед онзи миг,
ти докосна ме с копринената си душа,
до днес не чу потайния ми вик,
по теб и днес е лудо моето сърце!

Обикнах те, тогава, още в онзи миг,
и мечтае кожата ми да я погалиш,
но ти не чуваш на влюбена потаен вик,
и не посмя със огъня си да ме палиш!!

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??