9 мар. 2006 г., 22:03

Оптимистично 

  Поэзия
577 0 1

  ОПТИМИСТИЧНО
 

Някой ден, някой ден –

ден, съвсем обикновен

ще съм смъртно уморен,

ще се скъса нещо в мен,

ще се гътна повален...

Ала не и победен –

всъщност ще съм възроден,

от купона възхитен,

който ще тече за мен

до безкрай от този ден...

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??