4 мар. 2015 г., 23:45

Орисана... 

  Поэзия » Гражданская
486 0 0

Посвещавам на Жани Станкова

 

 

Прекрасна, слънчева, различна.

Орисана е тя от небесата.

Омайна, нежна, феерична.

С Тианде даряват чудесата.

 

Разказва, учи, сътворява.
Формира мислене различно.
И опита на  нас  предава…
В душата става тъй различно.

 

По-светло, чисто, емоционално.
По пътя към мечтите тя ни води.
Тъй  стилно, нежно,  професионално.
Със  лекота в душите броди.

 

Прекрасна, слънчева, различна.

Орисана е тя от небесата.

Омайна, нежна, феерична.

С Тианде даряват чудесата.

 

03.03.2015г.
©shon  

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??